به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛هشتمین جلسه کارگروه خانواده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست فریبا نظری، مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده و با حضور اعضای کارگروه برگزار شد.
نظری در این جلسه گفت: ضروری است که گفته شود در مدیریت بحران شیوع ویروس کرونا در طول یکسال گذشته، زنان این کشور ایثارگرانه چه کارهای بزرگی انجام داده اند و در بخش های مختلف چه نقش پیجیده و دشواری ایفا نموده اند و از جان مایه گذاشته اند.
مشاور وزیر کشور در ادامه افزود: یکی از حوزه هایی که طی یک سال گذشته بسیار آسیب دیده مهد های کودک بوده اند. تصمیم گیری در مورد فعالیت دوباره مهدهای کودک و ارایه پیشنهاد در این خصوص به کمیته امنیتی و اجتماعی قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا ارجاع شده است.
این مقام مسئول یادآور شد: حدود ۱۵هزار مهد کودک در سطح کشور وجود دارد و بالغ بر ۷۰ هزار نفر شاغل در این مراکز اشتغال داشته اند که اکثریت آنها زن می باشند. لذا ضرورت دارد تا واحد های مهد های کودک، شامل حمایت های خاص و ویژه دولت شوند. و البته تصمیم گیری در خصوص باز گشایی مهد های کودک تابع دستورالعمل های وزارت بهداشت بوده و منوط به بررسی و تصمیم ستاد ملی مبارزه با کروناست.
مشاور وزیر کشور پیشنهاد داد: بسته پیشنهادی حمایتی از مهدهای کودک با مشارکت دستگاه ها و سازمان های مرتبط طراحی و به قرارگاه عملیاتی ملی مبارزه با کرونا، ارائه می شود.
همچنین در ادامه این جلسه نماینده وزارت بهداشت گفت: با تصویب معاونت درمان، مقرر شده به منظور حفظ سلامتی زنان باردار کادر درمان، به طور کامل از محیط های آلوده درمانی به دور باشند زیرا این گروه از افراد باید مورد محافظت قرار گیرند. همچنین با افزایش میزان توجه به دستورالعمل های بهداشتی خوشبختانه میزان شهدای مدافع سلامت کاهش یافته است.
نماینده وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه گفت : ضرورت دارد مباحث و حمایت های مربوط به مهدهای کودک مورد توجه قرار گیرد.
همچنین مقرر گردید سنجش اثر بخشی برنامه ها و محتواهای سامانه شاد در جهت رعایت پروتکل های بهداشتی در دستور کار قرار گیرد.
نماینده معاونت زنان ریاست جمهوری نیز در این جلسه گزارشی از اهم اقدامات صورت پذیرفته برای زنان و توسط زنان در مدیریت بحران کرونا را ارائه نمود. وی گفت: تا کنون ۱۶۸۰ تشکل غیر دولتی فعال در زمینه پشتیبانی، آموزش و اطلاع رسانی مشارکت داشته اند و طرح هایی همچون پکیج مرهم، اجرای نظام اطلاع رسانی جامع درباره کوید ۱۹، استفاده از فضای مجازی برای معرفی خدمات به زنان؛ از جمله این طرح ها بوده اند. از آنجایی که ۷۵ درصد مشاغل خانگی در اختیار زنان می باشد، در پی شیوع ویروس کرونا این بخش متوجه آسیب های جدی شده است.
گفتنی است در ابتدای جلسه گزارشی از روند اجرای مصوبات جلسات قبلی برای اطلاع اعضا توسط دبیر کارگروه خانواده، قرائت شد.
در هشتمین جلسه کارگروه خانواده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا؛ مطرح شد:
ضرورت اختصاص بسته حمایتی دولت به مهدهای کودک/ ارائه گزارش اهم اقدامات صورت پذیرفته برای زنان توسط معاونت زنان ریاست جمهوری/ گزارش آخرین وضعیت مصوبات کارگروه خانواده از ابتدای تشکیل تاکنون
هشتمین جلسه کارگروه خانواده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست فریبا نظری، مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده و با حضور اعضای کارگروه برگزار شد.
نظر شما